Videolabs
opleidingen

Leer zelf video’s met impact maken voor jouw bedrijf of organisatie dankzij onze video opleidingen.

Zelf testimonials van je klanten opnemen? Zelf een videoreportage maken van een beurs? Of interesse in sterke videomarketing om je employer branding een boost te geven?

Leer op één dag nadenken over je verhaal, beelden maken en monteren.

Onze video opleidingen

Bij Videolabs DIY leer je in één dag zelf kostenefficiënt professionele video’s te maken. Ontdek onze huidige video workshops of contacteer ons voor een opleiding op maat.

De laatste maanden van 2020 doen we nog een extra inspanning om in contact te blijven met elkaar, ook al is het vanop afstand. Met fierheid en veel goesting kondigen wij onze online DIY Videolabs sessies aan.

Videolabs DIY – Incompany

WAT?

Bij Videolabs DIY Incompany ontwerpen we opleidingen op maat van jouw team of bedrijf. Zo kunnen jullie in één of meerdere dagen leren om zelf professionele video’s te maken. We kunnen ook opdrachten of bestaande projecten koppelen aan de opleiding.

VOOR WIE?

Marketing managers, communicatie medewerkers, HR-medewerkers, of personen bij een start-up of scale-up die het belang van video begrijpen en zelf video’s willen maken. We kunnen opleidingen op maat maken van grote en kleine teams en organisaties.

Opleiding op aanvraag

Onderling af te stemmen
Bij Videolabs of op jouw locatie

Afhankelijk van het opzet

Lees meerSchrijf je in
Bij Videolabs of op jouw locatie
1

Tevreden klanten aan het woord over hun video workshop

Videocontent heeft meer impact dan welk ander medium ook. Met onze opleidingen zorgen we ervoor dat je je comfortabel voelt bij eender welke video opdracht voor je bedrijf.

Tijdens onze workshops leer je niet enkel de praktische basis, maar krijg je ook echt goesting om met video aan de slag te gaan. Tot binnenkort?!

Nieuws over videotrends en opleidingen in je mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand updates over onze laatste video’s, een overzicht van nieuwe opleidingen en uitnodigingen voor Videolabs evenementen. Door op “Ja, stuur me nieuws” te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.    Menu