Videolabs
opleidingen

Zelf met video aan de slag voor jouw bedrijf of organisatie?

Video is de allerbeste manier om impact te maken en te connecteren met jouw doelpubliek. Dat wist je waarschijnlijk al. En dat deze video’s authentiek en oprecht moeten zijn dat is de makkelijker gezegd dan gedaan…

Want hoe kun je zomaar authentiek zijn voor de camera? Hoe begin je eraan? Welke spullen heb je nodig? Waar moet je op letten? Hoe “monteer” je die beelden? Hoe zit dat met muziek rechten? Ondertiteling?

Er komt heel wat bij kijken als je met video aan de slag gaat.Daarom heeft Videolabs verschillende online en offline opleidingen ontwikkeld om jou hierbij te helpen.

Bekijk hieronder ons online en face 2 face aanbod.

Wil je onmiddellijk aan de slag met video? Op jouw eigen tempo én met persoonlijke begeleiding wanneer jij wilt. Bekijk dan onze online opleidingen.

Corporate storytelling

Welke verhalen moet je vertellen? Hoe vertel je de juiste verhalen? Wat is belangrijk als je met video aan de slag gaat voor je bedrijf?

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Lees meer

DIY Videolabs Basics

In deze opleiding ligt de focus op het meest praktische gedeelte van een videoproductie.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Lees meer

DIY Videolabs Advanced

Je hebt je eerste DIY video’s gemaakt en je wilt je skills wat verbeteren en kunt wat tips en tricks gebruiken om jouw videoproducties te verbeteren.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 400

Lees meer

Videostrategie en Videomarketing

Video kan vandaag niet meer zonder een strategisch plan. Iedere productie en ieder platform zal zijn bijdrage aan dat plan hebben. In deze opleiding geven we de tools om je video’s op de juiste manier te plannen.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 400

Lees meer

Presenteren voor de camera

Presenteren kun je leren. Wat zijn de do’s and don’t als je zelf voor de camera gaat staan? Hoe vertel je een goed verhaal.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 400

Lees meer

RESET – PAUSE – PLAY – Bring your story to life!

Een driedaags traject waarin we je je voorbereiden op het video-interview van je leven. Je zult de moed krijgen om te durven communiceren met jouw unieke eigenschappen. Je leert zonder waardeoordeel naar jezelf te kijken en we brengen jouw troeven en valkuilen in kaart.

Van 22 t.e.m. 24 september
In de groene Ardennen (Les Ondes)

4.750 euro incl. video

Lees meer

The Videobootcamp

We trekken er een weekend op uit! We leren je filmen in een scala aan omstandigheden terwijl je verbeelding tot het uiterste wordt gedwongen.

Van 29 september tot 1 oktober 2021
TBC

Schrijf je in op onze mailinglijst

Lees meer

Videolabs DIY – Incompany

Bij Videolabs DIY Incompany ontwerpen we opleidingen op maat van jouw team of bedrijf. Zo kunnen jullie in één of meerdere dagen leren om zelf professionele video’s te maken.

Onderling af te stemmen
Bij Videolabs of op jouw locatie

Afhankelijk van het opzet

Lees meer

Tevreden klanten aan het woord over hun video workshop

Videocontent heeft meer impact dan welk ander medium ook. Met onze opleidingen zorgen we ervoor dat je je comfortabel voelt bij eender welke video opdracht voor je bedrijf.

Tijdens onze workshops leer je niet enkel de praktische basis, maar krijg je ook echt goesting om met video aan de slag te gaan. Tot binnenkort?!

Nieuws over videotrends en opleidingen in je mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand updates over onze laatste video’s, een overzicht van nieuwe opleidingen en uitnodigingen voor Videolabs evenementen. Door op “Ja, stuur me nieuws” te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.    Menu