Videolabs
Opleidingen

Zelf met video aan de slag voor jouw bedrijf of organisatie?

Video is de allerbeste manier om impact te maken en te connecteren met jouw doelpubliek. Dat wist je waarschijnlijk al. En dat deze video’s authentiek en oprecht moeten zijn dat is de makkelijker gezegd dan gedaan…

Want hoe kun je zomaar authentiek zijn voor de camera? Hoe begin je eraan? Welke spullen heb je nodig? Waar moet je op letten? Hoe “monteer” je die beelden? Hoe zit dat met muziek rechten? Ondertiteling?

Er komt heel wat bij kijken als je met video aan de slag gaat. Daarom heeft Videolabs verschillende online en offline opleidingen ontwikkeld om jou hierbij te helpen.

Bekijk hieronder ons online en offline aanbod.

Online

Corporate storytelling

Welke verhalen moet je vertellen? Hoe vertel je de juiste verhalen? Wat is belangrijk als je met video aan de slag gaat voor je bedrijf?

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Offline

Corporate Video Masterclass | 3hours

Video content is the now, but short-form video content is the future. Why?  It’s easy for your audience to connect with.

09/12/2022
Dunden Startup Village, Lange Gasthuisstraat 29, 2000 Antwerpen

€ 250

Offline

The Videobootcamp

We trekken er drie dagen op uit! We leren je filmen in een scala aan omstandigheden terwijl je verbeelding tot het uiterste wordt gestimuleerd.

16/11/'22 - 18/11/'22
Blauwpoort, Blauwepoortstraat 2, 8954 Westouter Heuvelland

Schrijf je in op onze mailinglijst

Nathalie-storytelling
Online

Presenteren voor de camera

Presenteren kun je leren. Wat zijn de do’s and don’t als je zelf voor de camera gaat staan? Hoe vertel je een goed verhaal.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Editing video
Online

Videostrategie en Videomarketing

Video kan vandaag niet meer zonder een strategisch plan. Iedere productie en ieder platform zal zijn bijdrage aan dat plan hebben.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Video als communicatiemiddel voor jouw bedrijf
Online

DIY Videolabs Basics

In deze opleiding ligt de focus op het meest praktische gedeelte van een videoproductie.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Van draaiboeken tot film productie
Online

DIY Videolabs Advanced

Je hebt je eerste DIY video’s gemaakt en je wilt je skills wat verbeteren en kunt wat tips en tricks gebruiken om jouw videoproducties te verbeteren.

Wanneer het jou past
Online learning platform

€ 700

Tevreden klanten aan het woord

Nieuws over videotrends en opleidingen in je mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand updates over onze laatste video’s, een overzicht van nieuwe opleidingen en uitnodigingen voor Videolabs evenementen. Door op “Ja, stuur me nieuws” te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.

Menu