Videolabs
advies

Wil je meer resultaat halen uit de communicatie van jouw bedrijf of organisatie? Wil je maximale impact en conversie halen uit jouw video inspanningen?

Wij geven strategisch en creatief advies over video. Dat kan gaan van het bedenken van formats, tot het opstellen van contentplannen en het maken van draaiboeken.

Tips en advies over video als bedrijfscommunicatie

Wij geloven in co-creatie. Videolabs gaat samen met jou op zoek naar de beste manier om video in te zetten voor jouw bedrijf. Wij maken resultaatgerichte video’s en bieden advies op maat.

Video coaching
Coaching

Een jaar lang maandelijks rond de tafel om ervoor te zorgen dat je steeds meer impact maakt.

Doelstelling video strategie
Doelstellingen

We bepalen samen de punten waarop je moet focussen en de metrics waarmee je succes meet.

Formats bedenken
Formats bedenken

We gaan uit van de noden en verwachtingen van je doelpubliek en stellen relevante content voor die de aandacht trekt.

Content plan
Contentplan

We vertalen je doelstellingen en formats naar een helder plan waarmee je de ideale frequentie en het ideale bereik creëert.

Draaiboek opstellen
Draaiboek opstellen

We analyseren jullie werking en materiaal en maken een draaiboek waarmee iedereen snel aan de slag kan met video.

Productiehuis team
Team organisatie

Op basis van een analyse stellen we de beste rolverdeling binnen je team voor en helpen je de ideale profielen te vinden.

Nieuws over videotrends en opleidingen in je mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand updates over onze laatste video’s, een overzicht van nieuwe opleidingen en uitnodigingen voor Videolabs evenementen. Door op “Ja, stuur me nieuws” te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.    Menu