Showcases

Videolabs is gespecialiseerd in corporate storytelling en we ondersteunen je waar nodig. Wij geloven in co-creatie en we helpen je graag met het visualiseren van jouw verhaal. Jij kiest wat je zelf wil produceren en hoeveel je wil uitbesteden.

Ontdek de videoproducties die wij voor tevreden klanten mochten opleveren: van bedrijfsvideo’s, promofilmpjes tot employer branding video’s.

FOD Sociale Zekerheid: Mentale Weerstand

Animatie video’s voor de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid. Dit in het kader rond hun actieplan om de mentale weerstand voor iedere werknemer te garanderen.

person_outlineFOD
my_locationAnimatie video's

Bpost Jobdag

Employer branding video voor Bpost. Twijfel je of postbode iets voor jou is, kom dan zeker naar de jobdag van Bpost en spreek met mensen uit het werkveld!

person_outlineBpost
my_locationEmployer Branding

Aftervideo teambuilding Flexso @Surfers Paradise

Video verslag van het teambuilding event bij Flexso. Je voelt aan de beelden dat dit een fijn bedrijf is om voor te werken. En dat zijn natuurlijk de beste employer branding video’s.

person_outlineFlexso
my_locationEmployer Branding, Events

FOD Sociale Zekerheid/DG HAN

De doelgroep van deze video zijn personen met een handicap die de erkenningsprocedure bij DG HAN te informeren over hoe dit zal verlopen. We hebben hierbij een getuigenis van Walter. Hij verteld hoe dit bij hem is verlopen.

person_outlineFOD Sociale Zekerheid
my_locationReportage

Interesse in het laten produceren van een video?

Je kan inzetten op verschillende soorten videomarketing. Voordat je begint, kies je welke video content je wel of niet wil creƫeren. Voor elke opdracht doen wij een voorstel op maat, maar we geven je graag een idee van de videoproducties die we al vaak hebben uitgevoerd.

Menu