Vlog: Videolabs Talks

Abonneer je op ons Youtubekanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wondere wereld van video.

7 onmisbare tips voor bedrijven die met video aan de slag willen gaan

In dit interview vertelt Niels van Koevorden, cinematograaf, scenarioschrijver en regisseur, waarom video meer is dan een medium. Het is het vertellen van een verhaal, ook voor bedrijven.

Met videomarketing voor jouw bedrijf of merk wil je dat mensen geraakt worden. Emotie is belangrijk. Emotie verkrijg je door vertrouwen, door mensen toe te voegen aan je verhaal of door interactie tussen herkenbare mensen of situaties op de werkvloer.

Bekijk het interview en ga aan de slag met de zeven tips van Niels. Want soms is video ook zoals Niels’ best advies “doen doen doen”.

Hoe kan je in corporate videocontent steeds authentiek blijven?

Een van de uitdagingen van corporate video is steeds authentiek en oprecht naar het doelpubliek overkomen. In ons interview deelt Sofie Engelen, presentatrice, radiomaakster en influencer, haar geheimen van authentiek voor de camera staan.

Tips en advies van een professionele filmmonteur en schrijver

Hoe kan je met gemaakte beelden een verhaal vertellen? Op – onder andere – deze vraag biedt Steven Sanders zeven praktische tips tijdens ons interview.
 
Wat bedrijven vaak vergeten is dat er nog een belangrijk onderdeel volgt na de video-opname: postproductie. Steven Sanders vertelt over de waarde van postproductie voor corporate storytelling. Haal zo veel mogelijk rendement uit het werk en de tijd die je gestoken hebt in het verhaal, de opname, … en investeer in professionele montage.

Videolabs voor jouw professionele video’s

Wij bieden advies aan bedrijven en helpen hen om écht aan de slag te gaan met video. Wij ondersteunen bedrijven aan de hand van in-house video opleidingen of online opleidingen. Ons productieteam begeleidt ondernemers, marketing- en communicatieteams, … bij het maken van hun bedrijfsvideo’s.


    Menu